ANKA KEBAB KORTENAKEN

ANKA KEBAB KORTENAKEN Anka Kebab Kortenaken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 492 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Anka Kebab Kortenaken. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 1:05 Lekkere pizza's
9 mei 2022 om 13:34 Snelle bezorging en heel vriendelijk Alleen was er geen ananas op onze pizza Hawaii
8 mei 2022 om 21:21 Het eten is heel goed en veel. Kan je twee keer van eten. De bezorging was enorm lang wachten. Kreeg een bericht dat ze vertrokken waren en heb 30 minuten moeten wachten eer hij er was. En ik woon er maar 7 minuten vanaf.
8 mei 2022 om 19:38 Heel lekkere pizza, en bezorgd op het gevraagde tijdstip! Top service!
4 mei 2022 om 20:21 Betaalde 2x 2,50 euro om extra kebabvlees in 2 calzones,maar heb weinig kebabvlees gevonden erin.beetje teleurgesteld ditmaal.
23 apr 2022 om 23:31 Super lekker en snelle service
28 mrt 2022 om 1:30 Gevraagd om te leveren om 18u45, bestelling was pas hier om 19u40. Wij wonen op nog geen 10min van de zaak. Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik ook nog eens een koude kebap voorgeschoteld. Echt niet aan te raden.
27 mrt 2022 om 20:56 Niet veel langer dan de aangegeven tijd moeten wachten en toch een vriendelijk telefoontje ontvangen met excuses dat het zolang duurt. Of je nu gaat afhalen of laat leveren altijd super lekker eten en het wachten waard!
20 mrt 2022 om 20:56 Took some time to deliver but it was busy according the delivery guy, so that's understandable. Good pizzas
15 mrt 2022 om 21:13 Worden altijd goed geholpen. En het was week lekker dank je. Was op tijd
12 mrt 2022 om 22:54 Eten was blijkbaar gevallen kreeg tel dat ze alles opnieuw maken eten was koud jammer
11 mrt 2022 om 23:55 Geen pepers en geen feta, nochtans wel besteld en betaald